Ποιοι Είμαστε

7/14/2017 11:12:00 μ.μ. la-strada.gr 0 Comments

Η ομάδα θεάτρου  La Strada  δημιουργήθηκε το 2009 από τη Βίκυ Θαλασσινού και τη Δώρα Θωμοπούλου με στόχο την εξερεύνηση θεατρικών κωδίκων που έχουν να κάνουν κυρίως με τη διάδραση και το αφηγηματικό θέατρο. Παρουσιάζει παραστάσεις σε κάθε χώρο που μπορεί να τις υποστηρίξει. Συνεργάζεται με σκηνοθέτες, μουσικούς, θεατρολόγους, εικαστικούς. 2020 Πρώτη αγάπη. Παράσταση για ενήλικες, διασκευή από το ομώνυμο έργο του Ιωάννη Κονδυλάκη.

2019 Εξίσωση, της Βίκυς Θαλασσινού. Παράσταση για ενήλικες, θέατρο Βαφείο.

2019 Το μήλο της Χιονάτης.  Διαθεματική παράσταση σε δεκαπεντασύλλαβο με παραδοσιακή ζωντανή μουσική και τραγούδια, Θέατρο Βαφείο.

2018 Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα. Διασκευή του κλασσικού παραμυθιού σε διαδραστική παράσταση με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια, θέατρο Βαφείο.

2016 Το καράβι με το φόβο Διαδραστική παράσταση με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια βασισμένη σε λαϊκά παραμύθια, θέατρο Παραμυθίας.

 2015 Το πιο γλυκό ψωμί. Αφηγηματικό διαδραστικό δρώμενο βασισμένο στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι με ζωντανή μουσική, σε σχολεία.

2014 Η θεία μου η Μόλυνση .Οικολογικό παραμύθι για παιδιά , σε σχολεία.

2013 Το παραμύθι της οδού Πενταγράμμου. Ελεύθερη απόδοση από το ομώνυμο βιβλίο της Αγγέλικας Παπανικολάου , περιοδεία.

2013 Ο λόγος που μένειΣυμπαραγωγή με την ομάδα «Ομάδα τέχνης ασυλία», βασισμένο σε αληθινές μαρτυρίες προσφύγων , Στούντιο Μαυρομιχάλη.

2012 Τι απέγινε ο Ριχάρδος Ένα παραμύθι για ενήλικες της Βίκυς Θαλασσινού, Φεστιβάλ Επινοώντας την παράσταση Θέατρο Νέου Κόσμου , Θέατρο Βρυσάκι.

2012 Το καμπαρέ της Δεκάρας . Επιθεωρησιακά κείμενα Βερολινέζικου καμπαρέ, Χώρος τέχνης Ασωμάτων.

2010 Η Αλίκη στη χώρα των γευμάτων. Παραμύθι για τη διατροφή και την παχυσαρκία, θέατρο Ορφέας.

2010 Ποιος παγίδεψε τον ΚαραγκιόζηΠεριοδεία.

2009 Η Νεράιδα που δε γελούσε.  Χριστουγεννιάτικη ιστορία για παιδιά, περιοδεία σε Δήμους και σχολεία.